Friday, February 3

Kisah hati

Tajuk entry cam bez.he3 lagu ni bez kan?ari2 menang kategori persembahan terbaik.congrats2 :). Ni aku nak citer ksh hati sndiri hua3 alkisah semalam nyer smalam,xtau nape mood aku trsangat xbez.over the edge!ceh giler bad ar kire.keje ok plak,bz xbz sama je kot.enjoy ;) Kawan2 yg jauh bz.aku lak jarang sgt buka fb.time dorang kaya bru aku msg ha3 yer arr,kalo x mane dorang nk reply byk kali,mahals kunun.rehan bez.hehe rajin msg :p tp skang xde lak,tgh mrajinkan dri kot,almaklum la nk cuti nxt mnth so kena r semangat lebey. Kelmarin,..saye mrajuk ngan die.sy ckp r klu sy majuk,xreti nk pujuk.then si dia jwp.. "ade je pujuk,staun skali ok r tu". Aku trus je muncung sdepa wlaupun die xnmpak huhuhu. Tettt2 (bunyi msg r tu)..taadaaa!! Mms dr si dia.new pic wif sweet text,'tuk pujuk' Siesly,aku terus cooooool.fuhh dh tgk pic trsayang ,sejuk je ati ha3. (i miss him so much :() pandai gak pujuk aku.thanxs hubby.die slalu brusaha jd yg terbaik tuk aku ni je degil byk.and die sgt memahami aku,sgt sabar ngan prangai aku (ish3) deep from my heart,im sorry and i luv u so much. (nak je upload pic tu tapi tuk jaga kepentingan smua pihak,terpaksa la dirahsiakan ha3).

1 comment:

  1. ahahhahaha!! i luv u kwn! i miss u n them damn much!!

    ReplyDelete